Hledáme pro své klienty:

Pro své klienty hledáme nemovitosti, pokud máte nemovitost odpovídající některé z poptávek, kontaktujte nás prosím a můžeme se domluvit na spolupráci a prodeji Vaší nemovitosti.

 

  • Náš klient z Českého Těšína hledá pro sebe a svou rodinu byt o min. dispozici 3+1, 4+1 v blízkém okolí Nemocnice. Balkon je výhodou, ale není podmínkou, stejně tak parkovací stání. Financováno v hotovosti.

 

  • Hledáme pronájem bytu 2+1 v Českém Těšíně. Klient je spolehlivý a hledá dlouhodobé bydlení. Pokud máte nabídku nebo tip, který by odpovídal těmto kritériím, prosím, ozvěte se na tel: 792 375 812 Jsme připraveni pomoci a klient je otevřený prohlédnout si vhodné možnosti co nejdříve. Děkujeme

 

  • Pro naše klienty jsou požadavky jasné, ale zároveň flexibilní. Hledáme dům, který bude nabízet dostatek prostoru pro jejich rodinu, bez ohledu na její velikost. Mají rádi spojení s přírodou, takže venkovní prostor jako zahrada nebo terasa je pro ně důležitým prvkem. Samozřejmě, blízkost k veřejné dopravě a občanské vybavenosti je také důležitá. A co lokalita? Jsme otevření všem možnostem v Českém Těšíně a jeho okolí. Ať už to bude malebné venkovské prostředí, klidné předměstí nebo živé městské centrum, jsme připraveni objevovat a najít ten pravý domov pro naše klienty.

Masivní inzerce Exportujeme na