Reference

Reference našich spokojených klientů:


Musím hodnotit velice kladně ochota a profesionální přístup na prvním místě. Nevyvíjí na vás žádný nátlak, vše si můžete v klidu rozmyslet. Přesně takto si představuju práci realitky.
Hodnotím velice kladně 10 hvězdičk z 10.
Těším se na další spolupráci.

Radek Dittert


Nejlepší v okolí, super komunikace, pokud budeme muset v budoucnu opět využít realitní služby, obrátíme se opět na Těšínské reality. 

Tereza S.


Musím říci až překvapivě perfektní služby. Pan Rucki mi vyšel vstříct ve všech směrech, seznámil mě s možnostmi a obchod dopadl k mé naprosté spokojenosti. Na první pohled neformální jednání je vyváženo spolehlivostí a férovým přístupem. Za mě profesionál na svém místě.

Jiří Liebiger


Se službami pana Martina Ruckého jsme byli velice spokojeni. Za jeho profesionální i lidský přístup, který přizpůsobuje potřebám klienta, jej mohu vřele doporučit. Byt jsme prodali během jednoho měsíce. Vše proběhlo hladce a rychle ke spokojenosti obou stran...

Gabes G.


Za mě naprosta spokojenost. Perfektní jednaní. Bez problémů. Pan Rucki příjemný a ochotný člověk. Jak už někdo řekl moje práce je muj koníček. Vřele doporučuji.

M. Novysedláková 


Spolupráce s makléřem panem Ruckim byla perfektní. Vstřícný, komunikativní, profesionál. Doporučuji.

J. Szmek


Super přístup. Komunikace na úrovni. Pán z realit byl ochotný řešit se mnou nákup nemovitosti i pozdě večer.

J. Malenek

 

Masivní inzerce Exportujeme na